Interjú

Egyszer volt Budán kutyavásár

Interjú Bencsik-Kovács Zoltánnal A Dal döntője után

HoneybeastMint arról már többször hírt adtunk, Bencsik-Kovács Zoltán tanár úr Honeybeast nevű együttesével A Dal című eurovíziós dalválasztó műsor versenyzője volt. A közönség szeretete a döntőig repítette a zenekart, de ott a zsűri már nem szavazta be őket a négy "legjobb" közé, így az sms-ekre ezúttal sajnos nem volt szükség. Riportereink, Micziz Petra és Mikó Anna tanárnő még felkérték a tanár urat egy utolsó beszélgetésre.

Az interjú megtekintéséhez kattints a cikk címére, vagy a "További információ" linkre.

Most már álmodozom

Villáminterjú Bencsik-Kovács Zoltánnal

- A DAL sikeres középdöntője után

Nem könnyű két fronton helytállni. A tanár úr a diáknapi Ki mit tud! zsűrizése után azonnal autóba szállt. Szó szerint a nem létező két percét kihasználva csíptem el egy interjúra. Természetesen a mi dolgunk változatlan: támogassuk szavazatainkkal A legnagyobb hőst A Dal döntőjében is!

Az interjú megtekintéséhez kattints a cikk címére, vagy a "További információ" linkre.

A mi Dalunk: A legnagyobb hős

Interjú Bencsik-Kovács Zoltánnal

HoneybeastA KáZsé Egész Könnyű iskolaújság riporterei, Földi Lili, Micziz Petra és Mikó Anna tanárnő ezúttal "Előtte-utána" interjúpárban gondolkodtak. Íme tehát az "Előtte": interjú (Bencsik-) Kovács Zoltán tanár úrral, a Honeybeast frontemberével A Dal című válogatóműsor előtt, amelyre a zenekar A legnagyobb hős című dalával került be.
A tanár urat esélylatolgatásra és természetesen minél több kulisszatitok leleplezésére kértük. Ő eleget tett a kérésnek - most mi jövünk. Amennyiben a zsűri nem juttatja tovább őket, február 8-án mindenki szavazzon rájuk! (Mint a műsorból tudni lehet, az sms nem emelt díjas.)

A teljes interjú megtekintéséhez kattints a cikk címére, vagy a "További információ" linkre.

Bonis bona - a gyerekek öröméért

Barát Judit (Csibi Gáborné) tanárnő nemrég ötéves versenyfelkészítő munkájáért megkapta a Bonis bona - A nemzet tehetségeiért díjat. Tanítványai az Országos Egészségügyi és Szociális Diákkonferenciákon értek el jó eredményeket. Az elismerésről Szarvas Mátyás kérdezte.

Az élet rendje a változás - Interjú Molnár Tamással

Iskolánkban TRX-bemutatót tartott az A-Híd Szeged VE. Rau Zoltán vezetésével. A Magyar Kupa-győztes csapat válogatott játékosai: Dr. Molnár Tamás, Szivós Márton, Baksa László, Decker Ádám és Török Béla vettek részt az eseményen. Ebből a kivételes alkalomból Dr. Molnár Tamással, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóval beszélgettünk.

Feliratkozás RSS - Interjú csatornájára